Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/menu.inc).

Organisatie

Art Grave wordt georganiseerd door Art Partner. Art Partner is een regionale kunstuitleen, opgericht in 2001,  met een vestiging in Velp bij Grave.  De kunstuitleen is een samenwerking met een groot aantal kunstenaars vanuit heel Nederland. Deze grote groep kunstenaars vanuit diverse disciplines zorgt voor een enorme verscheidenheid aan kunstuitingen, waar voor elk wat wils bij zal zitten. Vandaaar onze uitspraak: Kunst die u mooi vindt. De collectie van Art Partner is inmiddels gegroeid tot zo'n 4000 kunstwerken. Een enorme keus voor u dus. Een collectie bovendien, die wekelijks wordt aangevuld met nieuw werk.

Art Partner kunstuitleen heeft een zeer laagdrempelige formule; al voor 6 euro per maand kunt u een kunstwerk huren. Dan heeft u een uniek kunstwerk aan uw muur. Wij verhuren en verkopen kunst. Huren geeft u de mogelijkheid om eerst aan het kunstwerk te wennen, voordat u eigenaar wordt: dan weet u zeker dat het geen miskoop wordt. Ook heeft u de mogelijkheid om te sparen voor een kunstwerk. Huren geldt overigens alleen voor de schilderijen. de meeste objecten worden alleen verkocht (glas, keramiek, brons e.d.) Een enkel object kan ook worden gehuurd. Met drie vestigingen zitten we altijd bij u in de buurt. Kijk ook op www.artpartner.nl

Met Art Grave willen wij onze kunstenaars aan u voorstellen. De kunstenaars zullen zelf aanwezig zijn op de beurs. U kunt dus gemakkelijk met hen in gesprek gaan over hun kunst. Bovendien ziet u op de beurs veel meer kunstwerken dan in de galerie. En toch kunt u ook op deze beurs de werken eerst huren als u dat wilt. Het blijft dus laagdrempelig.

Wij nodigen u graag uit in onze galerie in Velp (Grave-N.Br).

Houdt mij op de hoogte van het laatste nieuws