Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6607 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6607 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).

Wendie Brauckmann

Ik verlang naar beelden en kleuren

Golven stromen inspiratie door mij
die me openen als liefde
Ik creëer dus ik ben vrij.

Werkend als zelfstandig lijstenmaker (in 1996), begint Wendie met schilderen. De kunst die haar omringde, o.a. van haar moeder en de reizen die ze maakt, inspireren haar om zelf met acrylverf aan de slag te gaan. Kleur, vrijheid en blijheid waren –en zijn nog steeds- de basis ingrediënten van haar werk. Haar doeken zijn uitbundig en naïef van stijl met een speels symboliek. Ze exposeert in diverse galeries in Nederland en Curaçao. Er wordt een serie zeefdrukken uitgebracht via Willem Brauckmann. In 2007 start zij de Heartgalerie in Oisterwijk die later Open Heart Studio wordt: een creatief atelier waar Wendie zelf werkt en ook workshops geeft. In dat jaar verandert haar stijl opvallend: ze begint vanuit haar hart te creëren:  abstractere, onstuimige doeken met diepgaande symboliek ontstaan en ze gaat experimenteren met collage en mixed media. Ook ‘ontdekt’ ze het art journalen: een creatief visueel dagboek, waarin alles mag. Vrije expressie vanuit het gevoel blijft haar boeien. In 2013 wordt ze verliefd op Ibiza en reist regelmatig naar het magische eiland om allerlei kunstzinnige projecten te doen. Ook deze bevrijding in haar leven inspireert haar tot nieuwe mixed media doeken. Thema’s die blijven terugkeren zijn harten, vleugels, vogels en (zon-)licht.

Openhartige groet,

Wendie Brauckmann

Open Heart Studio

Dorpsstraat 22 achteringang

Oisterwijk
+31-620 756 028

wendiebrauckmann@gmail.com

https://www.facebook.com/wendie.brauckmann

https://www.facebook.com/openheartstudio

https://www.facebook.com/artbywendie

Overige kunstenaars Art Grave

Houdt mij op de hoogte van het laatste nieuws