Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6607 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6607 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).

Mieke Stikkelbroeck

Gediplomeerd goudsmid sedert 1976. Als zelfstandige  voert zij haar goudsmidsbedrijf in Nijmegen en werkt zij zowel in opdracht van particulier en bedrijfsleven als vrij aan eigen collecties. Meer dan 30 jaar lid van de Gemeenschap Beeldend Kunstenaars in Gelderland. Tot haar pensioen heeft zij lesgegeven in Nijmegen aan De Lindenberg, Huis voor de kunsten, nu de Vrije Academie Nijmegen.  

Goudsmid zijn, ambachtelijk werk uitvoeren en kunstenaar zijn tegelijkertijd, ziet zij als een uitdagende combinatie, als bron voor het scheppen. Daarom zal zij zich ook niet beperken tot een eindeloos variëren op één stijl maar geeft zij haar gevoel voor vorm alle ruimte. Boven alles beschouwt zij vorm en techniek als gelijkwaardige elementen in haar ontwerpen. Met mooie, draagbare sieraden, wil zij haar meesterschap bewijzen en de liefde voor perfectie uitdragen. Materiaalkeuze, kleurenrijkdom van emaillen, of de pracht van een edelsteen, bepalen het ontwerp dat abstract dan wel gestileerd figuratief kan zijn. De sieraden geven de koper het bijzondere gevoel een unieke en persoonlijke creatie te dragen.

www.orafarte.com

Overige kunstenaars Art Grave

Houdt mij op de hoogte van het laatste nieuws