Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6607 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6607 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).

Jose Pletzers

olieverf, acrylverf, schilderen, honden, paarden, landschap, lucht,

Mijn naam is Jose Pletzers (1956) en ik schilder al vanaf de middelbare school. Aanvankelijk alleen olie op doek of paneel.

De onderwerpen waren meestal honden en paarden (portretten). In mijn schilderijen probeer ik het unieke van de dieren te vangen. De laatste jaren ben ik mij meer gaan toeleggen op de abstracte schilderkunst in acryl en in de gemengde technieken. Kenmerkend voor mijn schilderijen is de verbondenheid met de natuur. Enerzijds werk ik vanuit het detail (macrofotografie) en laat van daaruit op geleiding van mijn gevoel de voorstelling groeien tot een geheel. Anderzijds raak ik geïnspireerd door de uitgestrektheid van de natuur in Scandinavië en Nieuw Zeeland en laat mij een andere wereld inzuigen door de elementen van het landschap, de lucht, het licht en de ruimte. Al deze elementen zijn terug te vinden in mijn werk. Naast de vele workshops die ik volg, koester ik de twee weken per jaar “Schilderen in België” (zie foto) onder leiding van ervaren kunstenaars. Daar verfijn ik mijn schildertechnieken en de kritische kijk op mijn werk.

Ik wens u veel kijkplezier tijdens de expositie!

www.josepletzers.exto.nl.

olieverf, acrylverf, schilderen, honden, paarden, landschap, lucht

Overige kunstenaars Art Grave

Houdt mij op de hoogte van het laatste nieuws