Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6607 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6607 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).

Anne-Marie Leenen

In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie in Tilburg.

Tijdens  deze studie werd al snel duidelijk dat licht een fascinatie van mij is.

Eerst onbewust, daarna ben ik er bewust mee gaan werken.

Licht is absoluut, licht blijft altijd licht. Daar is niets aan te veranderen. Wel zijn de mogelijkheden van wat je met licht kan doen oneindig. Hier heb ik mij in de afgelopen jaren mee bezig gehouden. Ik heb geëxperimenteerd met verschillende technieken, maar het grootste deel van mijn werk bestaat uit fotografie. Zo ook het werk dat op de expositie te zien is.  In dit werk heb ik klein, onbenullig materiaal getransformeerd tot grote, abstracte nieuwe werkelijkheden. Werelden waar je je  in kunt verplaatsen, werelden van contemplatie, schoonheid en verwondering. Dat is hoe ik ze ervaar. Ik zie schoonheid en bijzonderheid in  dingen die normaal gesproken als vanzelfsprekend worden ervaren. Deze schoonheid wil ik laten zien. Licht is hierbij een tool, maar juist ook een van die bijzonderheden.

Anne-Marie Leenen (1985)

annemarieleenen@outlook.com

Overige kunstenaars Art Grave

Houdt mij op de hoogte van het laatste nieuws