Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6607 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6607 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/deb95406/domains/artgrave.nl/private_html/includes/common.inc).

Ad Verstijnen

acrylverfschilderijen, cobra, naief, kleurrijk, kinderlijk, vrolijk, Boxtel,

De kunstenaar omschrijft zijn werk met de volgende woorden: Altijd de andere kant op. Slingeren, vol plezier, heen en weer tussen fantasie en werkelijkheid. Het optimisme schuifelt mij naar voren in een avontuur van creativiteit, waarbij verworvenheden zoveel mogelijk worden vermeden. Meestal ga ik uit van niets. Soms staat een landschap, dan weer een kindertekening centraal. Ik wil grensverleggende waarden aftasten, opvallend werk maken, zodanig dat ik vooral de verwondering en aandacht van mezelf tref. Wat ik doe heeft geen enkel houvast. Misschien is het de zin van de onzin? Het werk wordt in ieder geval zinvol als het binnen mijn slingeren past. Een heldere uitstraling, een heftige dynamiek, felle kleuren en een soort ruimtelijkheid zijn daarvoor belangrijk. Altijd met alle intentie bezig zijn en dan weer afstand nemen. De worsteling zal blijven. Zijn recente schilderijen worden gekarakteriseerd door een krachtig handschrift, een sterk sprekend kleur gebruik. Er ontstaan op deze manier stabiele composities, niet van humor gespeend. Ad wil naar het eigene, het spontane. De jeugdtekeningen van zijn kinderen waren vaak een bron van inspiratie. Het optimisme hierin sprak hem aan. Hij begon dit steeds meer te zien en te waarderen.

Koeien

Overige kunstenaars Art Grave

Houdt mij op de hoogte van het laatste nieuws